Nieuws

Met droefheid melden wij het overlijden van Mevr. Frieda Sanspeur, moeder van clubvoorzitter Marc De Laet.

We wensen de familie alle sterkte in deze moeilijke periode.

Het werd uiteindelijk nog zeer spannend, maar De Fanclub Van Garry Hagger kroonde zich tot winnaar van onze 2e Algemene Quiz. Proficiat jongens!

Op 25 februari 2024 overleed Nelly Bogaerts (Wwe Swa Flerackers). Volgens de wens van Nelly heeft haar afscheid in intieme kring plaats op de begraafplaats van Willebroek”.

Online condoleren: www.condoleances.be/nellybogaerts

 

Namens Basketbal Willebroek betuigens wij dan ook ons medeleven aan familie en vrienden van Nelly

Op 24/02 mogen de kookpotten thuis weer aan de kant. Dan organiseren we immers weer onze 2e Eetdag van het seizoen.
Deze keer staan er steak, kipfilet, een vegetarische schotel en diverse voorgerechten en desserten op het menu.
We verwelkomen u graag vanaf 11u30 in het PC, op de Mechelsesteenweg in Blaasveld.
Inschrijven helpt ons een heel eind verder bij het inkopen van onze verse materialen, en kan via de Twizzit link (geen app vereist) of via de QR code.
 
*De inschrijvingen voor onze uiterst toegankelijke QUIZ zijn geopend.
Wat moet u doen om in te schrijven? Heel eenvoudig:
1- Stuur een mailtje met je ploegnaam naar smetje@basketwillebroek.be
2- Je ontvangt dan van ons een mailtje terug met de betaalgegevens (rekeningnummer)
3- Daarna brengt U de betaling in orde, met vermelding van de teamnaam. Van zodra die bij ons binnenloopt, is je team ingeschreven en krijgt u de bevestiging.
Tip: Aarzel niet te lang, want vorig jaar zaten we 4 weken op voorhand al helemaal vol.

Basket Willebroek betreurt wat zich zaterdagavond in onze sporthal heeft afgespeeld.

We zijn momenteel nog in afwachting van verdere duidelijkheid en de ware toedracht van de feiten. Dat maakt deel uit van een lopend onderzoek.

Wat wel op dit moment al duidelijk is, is dat leden van onze club jammer genoeg ver over de grens van het toelaatbare zijn gegaan.

Geen enkele vorm van (fysiek) geweld is voor ons goed te praten. De omstandigheden en de juiste aanleiding worden nog onderzocht, maar die zullen niet kunnen veranderen dat de acties van enkelen niet door de beugel kunnen.

De club heeft daarom ook beslist om met onmiddellijke ingang de ploeg in kwestie uit competitie te halen, als signaal dat we dit zeer ernstig nemen. Over verdere acties die nog nodig zijn beraden we ons nog intern.

Tenslotte verontschuldigen we ons als club ook oprecht t.o.v. de scheidsrechters, de tegenstanders en Basket.Vlaanderen. 

Dit strookt geenszins met de ware aard van onze club, die fair play net zeer hoog in het vaandel draagt.

Zaterdagavond heeft zich in de Schalk een incident voorgedaan dat nooit zou mogen gebeuren. De ware en volledige omvang van de feiten moet nog tot in de puntjes duidelijk gemaakt worden, maar wel staat buiten kijf dat leden van onze club zich misdragen hebben op een manier die ingaat tegen alles waar wij als club voor staan. Basket Willebroek maakt de komende dagen werk van een gepaste reactie op de situatie en dit in samenspraak met Basket.Vlaanderen. In tussentijd zullen we ons onthouden van reacties en berichten op sociale media en hopen we dat anderen daar ook de nodige sereniteit zullen bewaren.

BINNENKORT

© website powered by Twizzit.com