-Supporters, sympathisanten en Willebroekenaars overal ten velde, wij hebben jullie nodig! Onze Dames A krijgen aanstaande zondag, 23 april om 14u30, een nieuwe kans om de titel in 1e Landelijke te pakken. Het is meteen ook de laatste thuiswedstrijd van dit team, en dus moet en zal er gefeest worden.
-Bovendien stellen wij voor de wedstrijd onze Meisjes U12 aan jullie voor, en die wil je echt wel eens zien.
-Uiteraard zal tegenstander Gentson, afgelopen zondag nog verliezend bekerfinalist, dit niet zomaar laten gebeuren en zullen onze Dames moeten knokken voor de overwinning.
-Het bier en de cava staan koud, de dj staat op standby en onze Dames zullen ongetwijfeld op scherp staan.
-ALL WE NEED IS YOU (and a WIN), en dan knallen we het dak eraf, beloofd!

Op 23 april organiseren wij opnieuw een eetdag, deze keer met steak én kip. Aan de vegetariërs, kleine eters en zoetebekjes hebben we uiteraard ook gedacht.
Reserveren moet niet, maar is aan te raden via evenementencelbw@gmail.com.
 
De inschrijvingen voor onze uiterst toegankelijke QUIZ zijn geopend. Wat moet u doen om in te schrijven? Heel eenvoudig:
Stuur een mailtje met je ploegnaam naar smetje@basketwillebroek.be
Je ontvangt dan van ons een mailtje terug met de betaalgegevens (rekeningnummer)
- Daarna brengt U de betaling in orde, met vermelding van de teamnaam. Van zodra die bij ons binnenloopt, is je team ingeschreven en krijgt u de bevestiging.
- Bij 40 teams sluiten we de inschrijvingen af.

Wist u dat onze Dames A zondag aanstaande een date hebben? Eentje met de geschiedenis welteverstaan!
Want na de stunt tegen de verliezende bekerfinalist van vorig seizoen, de Luikse Panthers, moeten ze nu op bezoek bij het Waalse Rebond Ottignies.
Een absolute clash tussen de leiders uit zowel de Vlaamse- als de Waalse 1e Landelijke, met bij Ottignies trouwens ook 3 ex-Willebroek speelsters. De inzet: Een voor een landelijk team ongetwijfeld historische plek in de HALVE FINALES van de Beker Van België!
Om dit te verwezenlijken hebben ze in de heksenketel van Louvain-la-Neuve jullie steun meer dan nodig. En dat is meteen de reden van deze warme oproep om op zondag in Ottignies aanwezig te zijn. 45 minuutjes rijden voor een topwedstrijd, dat loont vast en zeker de moeite.
Let's go Willebroek-family, en tot zondag. PS: Toeters en bellen zijn zeker welkom!
 
Sponsors
Verjaardagen
06/06
Michiel De Smedt
09/06
Anthony Tas
09/06
Olivier Tas
09/06
Ruben Luyten
10/06
Yalçin Tekin
10/06
Diede Nuyttens
10/06
Andres Mampaey
11/06
Roy De Keersmaecker

© website powered by Twizzit.com