Woensdag 4 Oktober, 20u00 In De Schalk: Dames A - K.Basket Mechelen A!
-
Net als vorig seizoen wisten onze Dames A zich, deze keer na 2 voorrondes, te plaatsen voor de Bekerronde waarin de eersteklassers aansluiten. En net als vorig seizoen ontmoeten ze daarin de buren, landskampioenen en bekerwinnaars uit Mechelen. Alleen is dat dit seizoen al in de 1/8e finale en vooral... IN DE SCHALK! Vorig seizoen in Mechelen waren onze supporters in de absolute meerderheid, en wij hopen natuurlijk om dit huzarenstukje in ons eigen huis nog eens over te doen. Onze club toonde onlangs immers in de herenwedstrijd tegen Aalst dat het kan!
-
Beste supporters, wij zouden jullie héél graag nog eens met z'n allen in onze sporthal zien om massaal onze Dames aan te moedigen in deze galawedstrijd. Tot volgende week woensdag, want euh... WE ARE BASKET WILLEBROEK!
 
Volgend weekend staat er voor onze beide A-teams een geweldig bekerweekend op het programma:
-Onze Heren A kregen met BNXT-team Okapi Aalst de misschien wel meest aantrekkelijke tegenstander uit de pot. Een zeer (beker)gereputeerde tegenstander met een trouwe en sfeervolle aanhang. Voor onze boys dus een regelrechte galamatch, aanstaande zaterdag om 20u15.
-Onze Dames A krijgen met Hasselt dan weer een reeksgenoot over de vloer. Winst in deze wedstrijd zou voor een heruitgave van de halve finale van vorig jaar zorgen. In de volgende ronde wacht immers de kampioen en bekerwinnaar uit Mechelen. Deze keer echter wel in een thuiswedstrijd. Een extra motivatie voor onze Dames om zondag om 17u00 deze lastige Limburgse klip te omzeilen.
BEKERBASKET van de bovenste plank dus, waarbij we u wel moeten vertellen dat we verplicht worden om aan iedereen boven de 12j inkom te vragen (muv spelende leden).
 
Sponsors
Verjaardagen
01/10
Pedro Lukengi
02/10
Yarrick Adriaenssens
02/10
Aiden De Bondt
02/10
Alexandre Gielen
02/10
Thierry Marien
04/10
Amelia De Pauw
04/10
Darell Saan A
05/10
. Smetje
06/10
Zeyne Polat
06/10
Gift Oréal Hakizimana

© website powered by Twizzit.com