Op 24/02 mogen de kookpotten thuis weer aan de kant. Dan organiseren we immers weer onze 2e Eetdag van het seizoen.
Deze keer staan er steak, kipfilet, een vegetarische schotel en diverse voorgerechten en desserten op het menu.
We verwelkomen u graag vanaf 11u30 in het PC, op de Mechelsesteenweg in Blaasveld.
Inschrijven helpt ons een heel eind verder bij het inkopen van onze verse materialen, en kan via de Twizzit link (geen app vereist) of via de QR code.
 
*De inschrijvingen voor onze uiterst toegankelijke QUIZ zijn geopend.
Wat moet u doen om in te schrijven? Heel eenvoudig:
1- Stuur een mailtje met je ploegnaam naar smetje@basketwillebroek.be
2- Je ontvangt dan van ons een mailtje terug met de betaalgegevens (rekeningnummer)
3- Daarna brengt U de betaling in orde, met vermelding van de teamnaam. Van zodra die bij ons binnenloopt, is je team ingeschreven en krijgt u de bevestiging.
Tip: Aarzel niet te lang, want vorig jaar zaten we 4 weken op voorhand al helemaal vol.
Woensdag 4 Oktober, 20u00 In De Schalk: Dames A - K.Basket Mechelen A!
-
Net als vorig seizoen wisten onze Dames A zich, deze keer na 2 voorrondes, te plaatsen voor de Bekerronde waarin de eersteklassers aansluiten. En net als vorig seizoen ontmoeten ze daarin de buren, landskampioenen en bekerwinnaars uit Mechelen. Alleen is dat dit seizoen al in de 1/8e finale en vooral... IN DE SCHALK! Vorig seizoen in Mechelen waren onze supporters in de absolute meerderheid, en wij hopen natuurlijk om dit huzarenstukje in ons eigen huis nog eens over te doen. Onze club toonde onlangs immers in de herenwedstrijd tegen Aalst dat het kan!
-
Beste supporters, wij zouden jullie héél graag nog eens met z'n allen in onze sporthal zien om massaal onze Dames aan te moedigen in deze galawedstrijd. Tot volgende week woensdag, want euh... WE ARE BASKET WILLEBROEK!
 
Volgend weekend staat er voor onze beide A-teams een geweldig bekerweekend op het programma:
-Onze Heren A kregen met BNXT-team Okapi Aalst de misschien wel meest aantrekkelijke tegenstander uit de pot. Een zeer (beker)gereputeerde tegenstander met een trouwe en sfeervolle aanhang. Voor onze boys dus een regelrechte galamatch, aanstaande zaterdag om 20u15.
-Onze Dames A krijgen met Hasselt dan weer een reeksgenoot over de vloer. Winst in deze wedstrijd zou voor een heruitgave van de halve finale van vorig jaar zorgen. In de volgende ronde wacht immers de kampioen en bekerwinnaar uit Mechelen. Deze keer echter wel in een thuiswedstrijd. Een extra motivatie voor onze Dames om zondag om 17u00 deze lastige Limburgse klip te omzeilen.
BEKERBASKET van de bovenste plank dus, waarbij we u wel moeten vertellen dat we verplicht worden om aan iedereen boven de 12j inkom te vragen (muv spelende leden).
 
Sponsors
Verjaardagen
25/05
Hannes Colpin
28/05
Christian Agbiamo
29/05
Arnold Cools
30/05
Matthias Saelens
30/05
Laura Gaspard
30/05
Joris Brock
31/05
Line Van Roy

© website powered by Twizzit.com