Onlangs werd er geloot voor alle Bekers waarin een aantal van onze teams deelnemen. Volgende tegenstanders kwamen uit de bus...
-
°Heren A Beker Van België (poulefase): Basket Sijsele, Esneux St.Louis United, Bbc Croonen Lommel en Kontich Wolves.
°Dames A (2e voorronde): Ldp Donza A - Dames A. De winnaar van deze wedstrijd krijgt daarna een thuiswedstrijd tegen eersteklasser Liège Panthers.
-
°Dames B Beker Van Vlaanderen (poulefase): Bc Guco Lier, Avanti Brugge Dames B, Holstra Wings Moorsele/Wevelgem en Bbc Union Leopoldsburg (dat ondertussen forfait gaf).
°Dames A is in de Beker Van Vlaanderen automatisch geplaatst voor de 1/8e finales en speelt daarin uit bij de winnaar van een tussenronde tussen 2 groepswinnaars. Tal van mogelijke tegenstanders dus.
°Juniors U21 Beker Van Vlaanderen (poulefase): Basket Sijsele, Ldp Donza en Gent-Oost Eagles.
-
°Heren Beker Van Antwerpen: Onze Heren B spelen de 1/32e finale op het veld van de winnaar uit het voorrondeduel tussen Bbc Schelle A en Okido Arendonk C.
°Dames Beker Van Antwerpen: Onze Dames C spelen de 1/8e finale op het veld van de winnaar uit het voorrondeduel tussen Antwerp Giants B en Phantoms Boom D.
°U14A Gemengd (poulefase): Duffel Kbbc, Koninklijke Herentalse en Geranimo Bornem.
°U12A Gemengd (poulefase): Duffel Kbbc, Bc Cobras Schoten Brasschaat en Wuustwezel Bbc.
-
Alvast heel veel succes aan al onze teams!
 

Nog maar net bekomen van het vorige seizoen, zijn onze mensen al volop het volgende aan het voorbereiden. Om te beginnen met onze ondertussen gekende Zomerstage natuurlijk, die voortaan volledig in De Schalk doorgaat. Aarzel dus niet om je meteen in te schrijven via Artuur, zodat je zeker bent van je deelname.

Met heel veel pijn in het hart moeten wij deze boodschap brengen: Een trouwe Willebroekenaar, een echte familieman, een topdokter en vooral een hele grote mens is niet meer. Slaapwel "DOC", en moge je rusten in vrede. Sterkte aan alle familieleden, waaronder zoon en ex-speler Lucas, en aan alle andere betrokkenen.

Basket Willebroek organiseert test trainingen voor onze u12 ploegen van volgend seizoen.

In samenwerking met @basketballhoodbelgium streeft BW naar een compleet ontwikkelingsprogramma voor onze spelers.

Sponsors

© website powered by Twizzit.com