Volgend weekend staat er voor onze beide A-teams een geweldig bekerweekend op het programma:
-Onze Heren A kregen met BNXT-team Okapi Aalst de misschien wel meest aantrekkelijke tegenstander uit de pot. Een zeer (beker)gereputeerde tegenstander met een trouwe en sfeervolle aanhang. Voor onze boys dus een regelrechte galamatch, aanstaande zaterdag om 20u15.
-Onze Dames A krijgen met Hasselt dan weer een reeksgenoot over de vloer. Winst in deze wedstrijd zou voor een heruitgave van de halve finale van vorig jaar zorgen. In de volgende ronde wacht immers de kampioen en bekerwinnaar uit Mechelen. Deze keer echter wel in een thuiswedstrijd. Een extra motivatie voor onze Dames om zondag om 17u00 deze lastige Limburgse klip te omzeilen.
BEKERBASKET van de bovenste plank dus, waarbij we u wel moeten vertellen dat we verplicht worden om aan iedereen boven de 12j inkom te vragen (muv spelende leden).
 
WILLEBROEEEEEKKK, wij hebben jullie heel even nodig om massaal te delen, liken en vooral... vrijdag te stemmen!!!
Onze Dames B zitten immers bij de 3 finalisten die via VINCENT LIVE bij kans maken op een heel seizoen sponsoring van QMUSIC! Daarvoor hebben we uiteraard massaal jullie hulp nodig. Nu vrijdag tussen 16-19u spelen onze ladies de finale in de Q studio, waarna er kan gestemd worden via de Q-app (zet deze dus alvast op je toestel).
Bij winst krijgen onze Dames een VOLLEDIGE nieuwe sportuitrusting, gaande van drinkfles tot wedstrijdtenues. Daarnaast zal het team, en dus ook onze club, gedurende het volledige radioseizoen op regelmatige basis promotie kunnen maken in Vincent Live, op Qmusic en www.qmusic.be, in de vorm van telefonische interviews of posts op sociale media.
 
De B'tjes komen eraan! Vanaf 14 september kan je ons, en vooral onze jeugd, eenvoudig sponsoren door de B'tjes actie van AD Delhaize Willebroek. Per aankoopschijf van €20 ontvang je aan de kassa een B'tje dat je vervolgens in onze koker van het actiedisplay kan deponeren.
AD Delhaize Willebroek verdeelt op het einde van de actie maar liefst €10000 onder de deelnemende (grotendeels) Willebroekse verenigingen. Dit gebeurt op basis van het aantal verzamelde B'tjes.
Alle B'tjes Helpen, dus ook die van jullie! Wij van Basket Willebroek zullen jullie dankbaar zijn.
 
Zaterdag -> Clubdag bij Basket Willebroek! Een hele dag activiteit voor jong en oud, met 's avonds onze beide A-teams aan het werk. Een dag voor iedereen dus, en we gaan ook nog op de foto.
 

Onze Heren A zijn nog volop in de running om als groepswinnaar door te stoten in de Beker Van België.

Op zaterdag 2 september komt GSG Aarschot op bezoek. De eerste confrontatie werd door onze mannen nipt met 79-73 verloren. Thuiswinst zou de bezoekers alvast definitief uitschakelen. Donderdag 7 september komt Oxaco Boechout langs. De eerste wedstrijd eindigde op 68-68, maar door een foute beoordeling van hogerhand - er moesten wel degelijk verlengingen gespeeld worden - moet de wedstrijd opnieuw gespeeld worden. Ondertussen wonnen onze mannen al wel met 87-97 in Boechout. Met een 2 op 2 plaatsen onze Heren zich sowieso, een 1 op 2 zou voor rekenwerk zorgen en met een 0 op 2 eindigt het bekeravontuur.

GOOD LUCK GUYS!

Sponsors

© website powered by Twizzit.com