Onze club groeit sterk en kijkt de toekomst ambitieus tegemoet. Om onze ambities naar jeugdwerking en hoogstaand seniorbasket waar te kunnen blijven maken, hebben we hulp nodig!

Ben jij zelf actief binnen de club als speler/coach? Heb je een familielid bij de club spelen? Heb je een hart voor Basket Willebroek? Dan wil je misschien wel eens bekijken of je een rol kan spelen bij het uitvoeren van 1 of meerdere taken, die belangrijk zijn om de club te laten draaien!

We zoeken mensen die zich, op heel vrijblijvende basis of regelmatiger, willen inzetten voor de club. En dit op verschillende vlakken gaande van sportieve omkadering van de seniorteams tot werk op de achtergrond ter ondersteuning van de jeugd.

Hieronder lijsten we enkele voorbeelden op van zaken waar de club nog hulp bij kan gebruiken. Staat daar iets tussen dat jouw interesse wekt of ken je iemand die zijn of haar ei wel zou kwijt kunnen in een ondersteunende rol voor Basket Willebroek? Laat dan zeker iets weten per mail aan daan@basketwillebroek.be

Zit er niets tussen dat jouw aandacht trekt, maar wil je je wel op één of andere manier inzetten voor de club? Dan horen we dat zeker ook graag!

FUNCTIE

UITLEG

Scouting wedstrijden Heren A

Ondersteuning Scout

Filmen wedstrijden Heren A en/of Dames A

Opnemen van de thuiswedstrijden met camera vd coach/club

Back-up tafelfuncties thuiswedstrijden Heren A, Dames A en/of Dames B

Heren: Als Jan/Arnold niet kunnen. Dames: Ter ondersteuning van het vaste team.

Tafelfuncties Heren A bij uitwedstrijden

Digitaal wedstrijdblad

Kassa inkom thuiswedstrijden Heren A, Dames A en/of Dames B

Heren: samen met/ ter vervanging van Ellen. Dames: met gezelschap of alleen. (Hiervoor zoeken we wel mensen die quasi elke wedstrijd kunnen)

Arbitrage bij thuiswedstrijden jeugd U14 en jonger

In goede banen leiden van jeugdwedstrijden en indien mogelijk jeugdrefs mee opleiden

Leden groep 'Helpende Handen'

Verwittigd worden wanneer event doorgaat waar hulp voor nodig is

Webshop

Ondersteuning bij opvolging webshop

Opleiding tafelfuncties geven

Onervaren ouders wegwijs maken in het uitvoeren van de tafelfuncties

Begeleider PA (jeugd)

PA's begeleiden en ondersteunen en minimum 1x per seizoenshelft een vergadering organiseren met de PA's (ervaringen delen/vragen beantwoorden/..)

Events

Hulp bij organisatie/coördinatie van 1 specifiek event of meerdere events